Skip to main content

“Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar”

LF Uppsala är en viktig sponsor och samarbetspartner till Centrum för AMPs verksamhet på Forumtorget i Uppsala. Joel Grauman, hållbarhetsansvarig på LF Uppsala berättar om varför samarbetet bidrar till affären och hur deras lokala närvaro ökar tack vare synlighet på Forumtorget. 

Varför stöttar ni Centrum för AMPs arbete?
Vår vision är  “Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar”. Vi återinvesterar en del av vårt överskott i trygghet i Uppsala län, då vi tror på ett hållbart samhälle byggt på gemenskap.  

All skadegörelse, rån, misshandel, bilbränning och så vidare är inte bara tragiskt ur ett personligt perspektiv, då vi är kundägda innebär det även en kostnad för våra kunder. Därför återinvesterar vi en del av vår vinst i projekt som skapar trygghet för våra kunder i Uppsala län 

Vad är det som gör AMPs arbete unikt? 
Den unika plattform för samarbete och samverkan som Centrum för AMP har skapat tillsammans med kommunen och stora fastighetsägare gör det till en självklarhet för oss att vara med och
återinvestera i verksamheten på Forumtorget. Det är även unikt att aktiveringen sker på en neutral plats där olika människor kan mötas och känna sig hemma.  

Vad tycker ni har varit bäst? 
Det som gör oss unika är att vi bara finns här i länet och därför är det viktigt att vara lokalt närvarande. Tillsammans med AMPs platsorganisation på Forumtorget har vi bland annat anordnat Kulturnatten och ett programspäckat Valborgsfirande. Det gör förhoppningsvis att våra kunder ser att en del av vårt överskott går till projekt som får människor att må bra vilket gör dem stolta att vara en del av den gemenskapen som kund/ägare till LF Uppsala. 

Carlos Lopez (verksamhetledare på Forumtorget) är otroligt duktig och lyhörd. Tillsammans med övrig personal på Forumtorget producerar han attraktiva evenemang och möjliggör för LF Uppsala att synas i viktiga sammanhang. 

Våra medlemmar

Grundare och medlemmar i Centrum för AMP är följande organisationer.

  • Nyhetsbrev

Denna uppgift är obligatorisk