Skip to main content

Vill du vara med och skapa en levande mötesplats i centrala Haninge?

Vi söker nu eventkoordinator till vår AMP (Affärs- och Medborgarplats) i centrala Haninge. Det är en unik möjlighet att få vara med och skapa en levande och attraktiv mötesplats mitt i centrala Haninge.

Arbetet handlar om att aktivera det offentliga rummet för att skapa en attraktivare offentlig miljö där människor vill vistas och känner en känsla av samhörighet och trygghet. En plats som är välkomnande för alla.

Centrum för AMP har kompetens inom platsutveckling, juridik och föreningsliv. Organisationen har utvecklat AMP-modellen, som bygger på internationella erfarenheter av liknande framgångsrika samarbeten mellan samhälle och näringsliv, bland annat i New York, USA. Det finns omfattande vetenskapliga belägg för att rätt typ av platsutveckling som bidrar till attraktivare platser leder till minskad kriminalitet, ökad trygghet samt att besökare tar ett större ansvar för platsen. 

OM TJÄNSTEN

Att arbeta som eventkoordinator innebär bland annat att finnas på plats när olika aktiviteter ska genomföras. Aktiviteterna ska genomföras på ett sätt som ger besökare i centrala Haninge många goda anledningar att gå dit, att vilja stanna kvar och vistas på platsen. Aktiviteterna är en blandning av helt ideella evenemang och aktiviteter som även involverar näringslivet på platsen. Tillsammans med övriga i teamet är du vårt ansikte utåt. Genomsyrande är att verksamheten ska möjliggöra ett lokalt engagemang och vara inkluderande för alla. Arbetet på plats leds av vår verksamhetsledare och din arbetsplats kommer att finnas centralt i Haninge. 

KVALIFIKATIONER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

  • Vi söker dig som är positiv, klarar ett högt arbetstempo, är flexibel och håller en hög servicenivå. 
  • Du är social och tycker om att ta kontakt med nya människor.
  • Du är ödmjuk, lyhörd och motiveras av att bidra till positiva upplevelser.
  • Erfarenhet av arbete inom servicebranschen är ett krav. 
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Andra språk är meriterande.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tjänsten som eventkoordinator är en projektanställning under perioden 1 feb 2022 – 31 dec 2023 eventuellt med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Lön och övriga villkor enligt individuell överenskommelse.

ANSÖKAN

Maila din ansökan till sara.bjurstrom@centrumforamp.se .  Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Bjurström på 0760-173153.