Skip to main content

Nu söker vi eventkoordinatorer till AMP-organisationen vid Forumtorget.

UPPDRAGET

Vi söker nu eventkoordinatorer till vår AMP (Affärs- och Medborgarplats) vid Forumtorget i Uppsala. Det är en unik möjlighet att få vara med och skapa en levande och attraktiv mötesplats mitt i centrala Uppsala.

Arbetet handlar om att aktivera det offentliga rummet för att skapa en attraktivare miljö, där människor vill vistas och känner en känsla av samhörighet och trygghet. En plats som är välkomnande för alla. Centrum för AMP har kompetens inom platsutveckling, juridik och föreningsliv. Organisationen har utvecklat AMP-modellen, som bygger på internationella erfarenheter av liknande framgångsrika samarbeten mellan samhälle och näringsliv, bland annat i New York. Det finns omfattande vetenskapliga belägg för att rätt typ av platsutveckling, som bidrar till attraktivare platser, leder till minskad kriminalitet, ökad trygghet samt att besökare tar ett större ansvar för platsen.

Att arbeta som koordinator innebär bland annat att finnas på plats när olika aktiviteter ska genomföras. Aktiviteterna ska genomföras på ett sätt som ger besökare i staden många goda anledningar att gå dit, att vilja stanna kvar och vistas på Forumtorget. Det kan handla om både ideella evenemang och aktiviteter som involverar näringslivet på platsen. Tillsammans med övriga i teamet är du vårt ansikte utåt. Genomsyrande är att verksamheten ska möjliggöra ett lokalt engagemang och vara inkluderande för alla. Arbetet på plats leds av vår verksamhetsledare.

Din arbetsplats kommer att finnas i anslutning till Forumtorget i centrala Uppsala.

KVALIFIKATIONER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

  • Vi söker dig som är positiv, klarar ett högt arbetstempo, är flexibel och håller en hög servicenivå.
  • Du är ödmjuk, lyhörd och motiveras av att skapa en attraktiv besöksupplevelse.
  • Erfarenhet av arbete inom servicebranschen är ett krav. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att hitta finansieringslösningar för aktiviteter.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Andra språk är meriterande.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tjänsten som eventkoordinator är en projektanställning under perioden 1 april 2021 – 31 dec 2022 eventuellt med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Lön och övriga villkor enligt individuell överenskommelse.

ANSÖKAN

Maila din ansökan till carlos.lopez@centrumforamp.se .  Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetsledare Carlos Lopez på telefon 073-905 87 32.

Centrum för AMP är en ideell förening för att främja etablering, utveckling och spridning av Affärs- och MedborgarPlats-modellen (AMP) i Sverige. Grundare och medlemmar är branschorganisationerna Svensk Försäkring och Svensk Handel samt de fyra fastighetsbolagen AMF Fastigheter, Atrium Ljungberg, Humlegården Fastigheter och Vasakronan.